Categories:

Wij kregen in het voorjaar van 2020 wat foto’s en een kort filmpje onder ogen van Clown Sis en daar waren wij behoorlijk van onder de indruk.

Clown Sis (Saskia) is afgestudeerd als dramatherapeut en helpt kinderen en volwassenen om hun emoties, ervaringen en ideeën te uiten in een gestructureerde en veilige omgeving. Vanaf dat ze zelf nog kind was, heeft Saskia al iets met clowns en is daarom een clownsopleiding gaan volgen. En zo is Clown Sis ‘geboren’, die de ervaringen vanuit haar werk en haar passie voor clowns combineert en graag wil spelen voor zieke kinderen thuis, mensen met een beperking en ouderen met dementie in de regio West-Brabant. Door middel van improvisatie en fantasie maakt Clown Sis contact en laat ze zorgen vergeten. Ze creëert een moment waarin de ander zich gezien voelt en waarbij een glimlach voorop staat.

De uitdaging van Clown Sis was om sponsors te vinden, die de onkosten van haar optredens voor hun rekening wilden nemen zodat er bij optredens voor bijvoorbeeld een ziek kind, niet over geld gepraat hoeft te worden. De beelden met de pure reacties van haar publiek overtuigde ons dat wij hier iets in moesten betekenen. Geen stukkie schrijven want dat kun je mooier inkleuren: De pure reacties en pret vastleggen van Sis’s publiek zegt 100x meer. We zochten contact met De Plataan of we daar een optreden mochten verzorgen en beelden mochten maken voor een promo-filmpje. Uiteraard zou het eindresultaat alleen met toestemming worden gebruikt. Het is een geweldig filmpje geworden, wat z’n doel niet gemist heeft. Sis mag inmiddels rekenen op aardig wat steun en kan vooruit om mensen blij te maken!

De MontVenToppers en Sis hebben elkaar gevonden en in elkaars hart gesloten. Al veel mooie dingen gedaan en de samenwerking gaat nog veel meer moois opleveren!

Omdat het ZO leuk is:

Wilt u clown Sis ook helpen? Kijk op Clown Sis en word ook vriend van Sis!

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *