Het ontstaan…

In 2012 deden 4 fietsvrienden mee met de eerste editie van ColSensation: Het beklimmen van de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Hun team moest een naam hebben en ze bedachten MontVenToppers…..

De jaren erna sloten steeds meer mensen zich aan bij team MontVenToppers en werden er tijdens de edities van ColSensation al hele mooie dingen gedaan. Deelnemers die het tijdens hun uitdaging om die dag de top te halen moeilijk hadden, konden rekenen op de MontVenToppers. Met een bemoedigend woord, een schouder om even de emoties kwijt te raken of als het nodig was letterlijk een duwtje in de rug, kwam iedereen boven.

Eind 2015 werden de koppen bij elkaar gestoken en dachten we na over wat we als MontVenToppers willen. Vanzelfsprekend samen leuke dingen doen en veel plezier maken, maar het kriebelde ook om in breder perspectief meer goede dingen te doen. Met een ‘blauwdruk’ over wie we willen zijn en wat we willen doen, gingen we in 2016 met ons nieuwe motto ‘ Samen lachen, samen huilen, samen strijden‘ aan de slag.

Afgelopen jaren hebben we veel mooie en lieve mensen mogen ontmoeten, hele mooie dingen mogen doen die voor mensen waarvoor wij in de bres sprongen enorm veel betekenen. Wij hadden dit niet kunnen doen zonder de steun van een vaste kring sponsoren, donateurs en anonieme weldoeners en hen zijn wij dan ook enorm dankbaar! Het originele ColSensation-team van 4 is in de jaren uitgebreid naar bijna 80 gezellige volwassenen en 15 Mini-MontVenToppers. Stuk voor stuk lieve mensen met een gouden hart, de passie om iets voor anderen te betekenen en de drive om daar de schouders onder te zetten.

Eind 2020 vonden we de tijd daar om de club een meer formele status te geven. Meer formeel omdat we met bedrijven en sponsoren samenwerken, onze acties veel aandacht opleveren en we daar zorgvuldig en transparant en mee om willen gaan. Formeel waar nodig, maar informeel laten waar het kan want de gezelligheid moet de boventoon blijven voeren. Sinds 26 februari 2021 zijn we bij akte dan ook formeel ‘MontVenToppers’ en daar zijn we meer dan trots op!


MontVenToppers
Diamantdijk 227
4706 HE Roosendaal
Kvk-nummer: 82031363
@: info@montventoppers.nl