Geef jouw goede doel kleur!

Ons clubke MontVenToppers is ooit ontstaan uit 4 vrienden die als team deelnamen aan ColSensation om zo de strijd tegen kanker te steunen. Zij gaven hun team toen onze huidige naam. Sinds 2012 is het clubje van 4 gegroeid naar een officiële vereniging met bijna 80 leden en al lang niet meer alleen fietsers. Als je gezellig bent en het hart op de goede plek hebt, dan pas je ongetwijfeld naadloos in ons clubke gezellige mensen.

ColSensation en de strijd tegen kanker zijn we altijd trouw gebleven. Jaarlijks klimmen, wandelen of rennen dan ook een aantal MontVenToppers steevast één of meerdere keren naar de top van de Ventoux en altijd nemen we dierbare mensen mee in onze rugzak of op de bagagedrager. Sinds 2017 toen onze Bart en Tijn de diagnose stofwisselingsziekte kregen en hun toekomst meer dan zorgelijk werd, proberen wij het gezin te steunen waar we maar kunnen en zetten we ons ook in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen stofwisselingsziekten.

Er word nog bijna geen onderzoek naar stofwisselingsziekten gedaan, terwijl elk jaar meer kinderen (800 per jaar) die diagnose krijgen dan kinderen (520 per jaar) die de minstens even erge boodschap krijgen dat zij kinderkanker hebben. Ook zijn hun overlevingskansen veel kleiner: De helft van de kinderen met een stofwisselingsziekte overlijdt voor hun 18e levensjaar, van kinderen met kinderkanker kunnen we gelukkig inmiddels 75% genezen. Ook voor stofwisselingsziekten moet meer aandacht komen en dus hebben wij dit jaar deze beide doelen bijeengebracht in onze actie: Geef kleur aan jouw goede doel!

Je kunt bij ons voor 5 euro een uniek en heul mooi doosje kleurpotloden kopen, waar ook nog eens een kleine kleurplaat in zit. Dankzij een anonieme weldoener die alle kosten voor zijn rekening neemt, gaat van jouw donatie  de helft naar ColSensation om de strijd tegen kanker te steunen en de andere helft naar Stichting Stofwisselkracht die onderzoek naar stofwisselingsziekten steunen. Je mag uiteraard zoveel doosjes afnemen als je wilt, we hebben er meer dan genoeg!

Bestellen kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Na het inzenden ervan ontvang je op het door jou opgegeven mailadres (check vooral je SPAM-folder even, vooral hotmail-adressen blijken erg kritisch te zijn) een bevestiging waarin we je ook de mogelijkheden voor het overmaken van jouw donatie beschrijven. Na ontvangst van jouw donatie maken we een afspraak als je jouw bestelling af wilt halen of wanneer wij ze bij je kunnen bezorgen (<15 Km gratis, verder weg tegen een kleine extra donatie) geven.

Laten we samen in deze roerige tijden de wereld toch iets mooier kleuren en laten zien dat we om kinderen en mensen om ons heen krijgen, die minder geluk hebben!

Zijn er nog vragen, mail ons gerust op info@montventoppers.nl of bel of App naar 06-39753179

Sportieve groeten,

Team Bart en Tijn en de MontVentoppers