Categories:

Mijn naam is Dorine, ook wel “Dorinepien” genoemd. Ik woon met Peter en onze twee zoons aan de rand van Roosendaal.

Ik werk als ambulant begeleider bij de Koninklijke Aurisgroep.  In deze functie geef ik vorm aan het geven van onderwijs aan kinderen met TOS (taalontwikkelingsstoornis) of slechthorendheid. Tevens richt ik me op de verbetering van de randvoorwaarden rondom dit kind. Naast mijn werk mag ik graag “leuke dingen” doen zoals wandelen, fietsen en tuinieren. Het liefst vertoef ik aan zee en in de natuur.

Toen ik me had voorgenomen om voor de allereerste keer deel te nemen aan ColSensation 2019, werd mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om met de MontVenToppers mee te fietsen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik volgde al jaren de mooie activiteiten van de MontVenToppers én de jaarlijkse ColSensation. Stiekem leek het me gaaf om mee te doen aan ColSensation, maar ik durfde nooit de stap te wagen om die berg op te fietsen.

Na vele jaren volleyballen en mountainbiken in het weekend, werd ik steeds enthousiaster voor het fietsen van langere afstanden. Ik stopte met volleyen en startte met  trainen bij Wattcycling Roosendaal.  Uiteindelijk fietste ik op mijn mountainbike twee keer de Mont Ventoux op, met Pierre als persoonlijk begeleider.

Zo gaaf was dat!!

Mijn lidmaatschap bij de MontVenToppers was binnen no time geregeld; het bijdragen aan de mooie acties en de prettige sfeer waarin dat SAMEN wordt gedaan, spreken mij aan. Vanzelfsprekend hou ik ervan mijn mouwen op te stropen en te gáán voor iets.

Ik ben blij en trots om deel uit te maken van deze mooie groep mensen.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *